Poveži se putem

Izvještaji MUP-a

Izvještaj za 08.01.2012.

Objavljeno

-

Na području Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica Dana 08.01.2012. godine, u mjestu Stara Nemila, izvršena je teška krađa u prostorije omladinskog naselja, kojom prilikom je otuđena određena količina kabla i metalna rešetka. Policijski službenici su u neposrednoj blizini pronašli otuđene predmete, te su poduzete aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela. Olovo Dana 08.01.2012. godine, u mjestu Careva Ćuprija, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo M.I., iz koje je otuđen mobitel. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Olovo.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Tešanj Dana 08.01.2012. godine, na magistralnom putu M-4, u mjestu Putešić, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog motornog vozila volkswagen-passat, registarskih oznaka 871-E-764, kojim je upravljao K.A. iz Teslića, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj. Na području Kantona dogodilo se još osam saobraćajnih nezgoda u kojima su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Advertisement

Nastavi čitati
Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal