Poveži se putem

Izvještaji MUP-a

Izvještaj za 09.01.2012

Objavljeno

-

Na području Kantona nije bilo prijavljenih slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 09.01.2012. godine, u ulici Mokušnice, u sportskoj kladionici “BH Play”, od strane dva NN lica izvršeno je razbojništvo nad radnicom od koje je otuđena određena količina novca, novčanik sa dokumentima, te ključevi od kuće i kladionice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Maglaj Dana

Advertisement

08/09.01.2012. godine, u ulici Asima Lošića, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo M.H., iz koje je otuđena određena količina novca i bankovna kartica. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj. Istoga dana, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo, od strane službenika uniformisane policije lišen je slobode B.D. iz Doboja, te je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Tešanj

Dana 08/09.01.2012. godine, u mjestu Jelah, izvršena je teška krađa u ugostiteljski objekat “Deni”, vlasništvo G.N., odakle je otuđena određena količina novca i pića. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Tešanj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Kantona dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

Advertisement
Nastavi čitati
Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal