Poveži se putem

Žepče

Još tri dana za prijave na Sajam poljoprivrednih proizvoda „Dani maline i meda Žepče 2024.“

Objavljeno

-

Razvojna agencija Žepče uz pokroviteljstvo Općine Žepče organizira 8. Sajam poljoprivrednih proizvoda „Dani maline i meda Žepče 2024“.Sajam će se održati u subotu, 6.7.2024. god. na Gradskoj tržnici Žepče.

Na sajmu će se okupiti izlagači iz cijele Bosne i Hercegovine, kao i gosti iz Hrvatske i Srbije.

Ovim putem Vas pozivamo da sudjelujete na sajmu kao izlagači, te predstavite vaše proizvode i proširite mrežu vaših suradnika i kupaca.

Ove godine na sajmu posebno ističemo nove tehnologije u poljoprivredi i proizvođače poljoprivredne mehanizacije i drugih poljoprivrednih strojeva, opreme, sjemena i sadnog materijala, đubriva i sredstava za zaštitu bilja, koji će također uzeti učešće na ovogodišnjem sajmu.

Kotizacija za učešće na sajmu iznosi 20,00 KM. Naplata kotizacije će se vršiti na dan sajma. Za sve izlagače će biti osiguran parking, izložbeni štandovi, hrana i osvježenje, kao i brojne nagrade i iznenađenja koje pripremamo za sve izlagače i posjetitelje.Molimo da vašu prijavu za izlaganje na sajmu pošaljete putem PRIJAVNOG OBRASCA.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e mail-a na: razpoljoprivreda@gmail.com ili na tel: 032 880 273, 063 694 620.

Advertisement

Rok za prijavu je petak 28.6.2024.godine. Broj mjesta je ograničen!

Kontakt osobe: Marijana Zovko, Gabrijela Nedić i Nikolina Kosić.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal