Poveži se putem

Kultura

“Križ mira” poziva sve vjernike na molitvu

Objavljeno

-

U nedjelju, 27. 07. 2014. god. od 19.00 sati, u Ozimici-Takale kod Novog Šehera, održat će se molitva za mir. Pozivaju se svi vjernici da dođu u što većem broju i da svojim dolaskom podrže ovu, već tradicionalnu, molitvu koja se organizira svake posljednje nedjelje u mjesecu srpnju.

Unatoč brojnim nedaćama s kojim dolazimo u razna iskušenja, koja nas prate i danas u Bosni i Hercegovine, a osobito nakon nedavnih poplava i klizišta, molitva i vjera u Boga ne smije usahnuti. Bez obzira kojoj vjerskoj zajednici mi pripadali, naše molitve se upućuju istom Bogu.

Stoga, dođite u nedjelju u Ozimicu-Takale kod Križa mira, da uz zajedničku krunicu molimo Svevišnjega za mir u svijetu, mir u našoj BiH, za mir u srcu svakog od nas. Molitva će pomoći svima nama da lakše putujemo kroz ovu dolinu suza, da lakše razumijemo jedni druge kako bi uistinu svi živjeli kao prava braća i sestre jer znamo,… samo jedan je Bog.
Nakon molitve krunice, organizatori pozivaju sve vjernike na zajedničko večernje druženje uz domjenak, Braću Kapular i brojne druge izvođače izvornih pjesama..

DOĐITE NAM, NEKA NAŠA MOLITVA I RADOST UISTINU BUDE VELIKA I ZAJEDNIČKA!!!

Za organizaciju:
Antun Tomić i Mirko Duspara

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal