Poveži se putem

Žepče

Masovna tučnjava u Željeznom Polju – Ima povrijeđenih

Objavljeno

-

U Željeznom Polju kod Žepča došlo je do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba. Ova informacija je potvrđena iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

“Došlo je do tučnjave u kojoj je sudjelovalo više osoba. Tri osobe su lišene slobode i nalaze se pod nadzorom policije. Dvije osobe su zbog povreda upućene u Kantonalnu bolnicu u Zenici”, potvrili su iz Operativnog centra MUP-a ZDK.

Dana 14.06.2023.godine, u 17,35 sati, u mjestu Mjestova Ravan, od strane lica H.S. (1982.) iz Novog Sarajeva, D.Z. (1982.) iz Žepča i H.N. (1991.) iz Žepče izvršeno je nanošenje lakših tjelesnih povreda i oštećenje tuđe stvari prema licu A.N. (1991.) iz Biljevine. Tom prilikom su, fizičkim napadom, oštećenom nanijeli lakše tjelesne povrede te oštetili njegovo putničko motorno vozilo marke “Opel”. Rad na dokumentovanju krivičnog djela su nastavili istražitelji Policijske stanice Žepče.

Dana 14.06.2023.godine, u 17,40 sati, u mjestu Mjestova Ravan, od strane lica A.N. (1991.) iz Biljevine, izvršeno je nanošenje teških tjelesnih povreda licu H.N.(1991.) iz Žepča. Tom prilikom je isti sjekirom udario u ruku oštećenog koji je zadobio teške tjelesne povrede, konstatovane u Kantonalnoj bolnici Zenica. Rad na dokumentovanju krivičnog djela su nastavili istražitelji Policijske stanice Žepče.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal