Poveži se putem

Žepče

Mladež HDZ-a realizira božićnu humanitarnu akciju za pomoć obiteljima sa sedmero i više djece

Objavljeno

-

Općinski odbor Mladeži HDZ BiH Žepče je u sklopu svoje tradicionalne božićne humanitarne akcije ove godine pokrenuo inicijativu izgradnje božićnih jaslica koje će biti postavljene kod Središnjeg spomen obilježja poginulim braniteljima HVO-a u Žepču.

Osim izgradnje jaslica, u sklopu humanitarne akcije, Mladež HDZ BiH prikupljat će priloge građana za pomoć obiteljima sa sedmero i više djece.

Ovu inicijativu OO Mladeži HDZ BiH Žepče prepoznali su i podržali općinski načelnik gosp. Mato Zovko, žepački župnik velečasni Predrag Stojčević, OO HDZ BiH Žepče, Koordinacija udruga Domovinskog rata HVO-a i Udruga Xepcio.

Izgradnja jaslica je u tijeku, a svečano otvorenje bit će u nedjelju 18. prosinca 2016. nakon pučke mise u Žepču, u sklopu kojega će biti upriličeno druženje uz kuhano vino i prikupljanje priloga za pomoć obiteljima sa sedmero i više djece.

-“Ovim putem pozivamo sve građane na svečano otvorenje jaslica, da zajedno uz druženje u blagdanskom duhu pokažemo našu solidarnost s najpotrebnijim obiteljima, kako bi i oni u radosti proslavili Božić” – poručili su organizatori humanitarne akcije.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal