Poveži se putem

ZDK

MUP ZDK: U Golubinjoj izvršena teška provalna krađa u kuću

Objavljeno

-

U stijedu, 18.01.2017. godine, u mjestu Golubinja, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo K.M., iz koje je tom prilikom otuđena određena količina raznih predmeta. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

JAVNI RED I MIR

Na području Zeničko-dobojskog kantona nije zabilježen nijedan slučaj narušavanja javnog reda i mira.

KRIMINALITET

Evidentirana su dva krivična djela koja su izvršena na području Policijske uprave I u Zenici i Policijske uprave Žepče.

Advertisement

Zenica

Dana 18.01.2017. godine, u ulici ZAVNOBIH-a, od strane policijskih službenika kontrolisano je putničko motorno vozilo marke „VW-Caddy”, registarskih oznaka E02-A-573, kojim je upravljao M.M. iz Zenice. Tom prilikom utvrđeno je da registarske oznake ne pripadaju navedenom vozilu. Službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I nastavili su aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Žepče

Dana 18.01.2017. godine, u mjestu Golubinja, izvršena je teška krađa u kuću, vlasništvo K.M., iz koje je tom prilikom otuđena određena količina raznih predmeta. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se 11 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

(MUP ZDK)

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal