Poveži se putem

Žepče

Načelnik priredio prijem za učenike koji su ostvarili najbolje sportske rezultate u ekipnim sportovima

Objavljeno

-

26. lipnja 2024. godine u Sali Općinskog vijeća, općinski načelnik Mato Zovko uručio je nagrade učenicima žepačkih škola za osvojene medalje na sportskim natjecanjima županijske razine u kategoriji školskog sporta. Posjetu su prisustvovali i pomoćnik općinskog načelnika Ilija Barešić, stručni suradnik za obrazovanje kulturu i sport Alem Delić te profesori – članovi udruge pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture općine Žepče.

Na samom početku prisutnima se obratio Ilija Barešić, čestitao ekipama na izvrsnim rezultatima i zahvalio se Udruzi pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture općine Žepče na njihovom predanom radu u osnaživanju školskog sporta u općini Žepče.

Predsjednik Udruge tjelesne i zdravstvene kulture Mato Jukić također je čestitao ekipama i njihovim voditeljima te zahvalio Općinskom načelniku na organizacijskoj i financijskoj potpori, te njegovom zalaganju i predanosti u osiguranju što boljih uvjeta za razvoj sporta i tjelesne kulture.

      Općinski načelnik Mato Zovko je čestitao učenicima na osvojenim medaljama i zahvalio im za promoviranju općine Žepče. Zahvalio je također i svim nastavnicima tjelesne i zdravstvene kulture koji sa našim učenicima kontinuirano svake godine postižu izvrsne rezultate. Istaknuo je posebno zadovoljstvo što općina Žepče ima prvake u sve tri sportske discipline. Također je izrazio zadovoljstvo što ekipe imaju darovite učenike a koji nisu članovi nekih sportskih klubova, te ih je pozvao da se ne umore od toga da potiču svoje prijatelje na bavljenje sportom.

      Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal