Poveži se putem

Sponzorirani članci

Najmlađi članovi FIS-ove obitelji dobili novogodišnje paketiće

Objavljeno

-

U blagdanskom ozračju i svečarskom raspoloženju najmlađi članovi velike FIS-ove obitelji dočekali su veoma dragog gosta Djeda Mraza. I očekivano,Djeda Mraz im je, pošto su svi bili jako dobri, donio mnogo slatkiša ,igračaka i poklona…

Kompanija FIS je i ove godine,kao i svih prethodnih, za mlađu djecu svojih djelatnika osigurala 1235 paketića. Svečanost podjele za djecu djelatnika koji rade u Vitezu održana je u nedjelju, 9.12., uz prigodan božićno-novogodišnji program kojeg su izveli članovi udruge ”Enter”, a priredbe i podjele uskoro će biti održane i u ostalim FIS centrima.

Najljepše je dijeliti radost i upravo su to pokazivala sretna dječja lica uz neizostavno slikanje sa Djeda Mrazom, za neke i prvi put, stvarajući tako i najljepše uspomene iz djetinjstva.

Pažnjom i brigom za svoje najmlađe, brigom i podrškom za svoje nastradale i bolesne poduzeće FIS stoji uz svoje ljude jer ljudi su istinska vrijednosti kompanije.

Ovakav odnos ali i zajednički angažman kompanije i zaposlenika doprinijeli su da i ova poslovna godina za FIS bude veoma uspješna. Na postavkama zajedništva ispisana je još jedna stranica kompanije u kojoj su čovjek i obitelj osnovne vrijednosti i zalog za budućnost. Stoga sa velikim entuzijazmom i željom FIS dočekuje novu 2019.godinu.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal