Poveži se putem

Žepče

Foto: Radio Žepče i žepački muzičari za Nikin korak – Žepče još jednom pokazalo veliko srce, prikupljeno 4261 KM

Objavljeno

-

Kino dvorana Doma  kulture Žepče sinoć je bila mjesto raznih emocija koje su se smjenjivale tokom velikog humanitarnog koncerta „Radio Žepče i žepački muzičari za Nikin korak“. U dva sata programa, stale su suze, nastupio je smijeh, ponos, radost i nadasve osjećaj zajedništva koji je povezao Žepčanke i Žepčake u plemenitom cilju pomaganja prekrasnoj djevojčici Niki Zrno.

Pokazali smo još jednom da zajedno možemo sve! Prodajom ulaznica i vašim nesebičnim donacijama ukupno smo prikupili 4. 261, 20 KM koje ćemo danas uručiti obitelji Zrno, a koje su im prijeko potrebne da nastave s Nikinom terapijom robotske neurorehabilitacije.

Zahvaljujemo se svima vama koji ste na bilo koji način pomogli u ovom našem velikom projektu.

Hvala našim glazbenicima koji su bez trunke razmišljanja odmah pristali sudjelovati na koncertu i koji su sinoć još jednom pokazali da su, pored toga što su veliki znalci i umjetnici, prvenstveno i veliki ljudi.

Glazbena škola „Katarina Kosača Kotromanić“ Žepče, Stare tambure, Emptianane, VOG, Josip Tirić & Co, Tomo Marić, Rezervni sastav, Etnotrans band, Ivan Spajić, Damir i Adis, Nocturno, Sandi i Semine, hvala vam od srca, jer bez vas ovo ne bi bilo moguće.

Hvala svim djelatnicima Radio Žepča i Doma kulture. Miro, Semine, Dijana, Anna, Barbara, Dragana, Marjana, Toni, Bojane, Švabo, Toni 2, Ivane, Dijana 2, hvala vam još jednom (ps. opet ćemo ovako). – poručili su organizatori koncerta, uposlenici Radio žepča.

Advertisement

Ukoliko ste propustili koncert, dio atmosfere možete pogledati u našoj bogatoj foto-galeriji.

Inače, svi koji žele pomoći obitelji Zrno mogu donirati novac i na žiro-račune njezinih roditelja: Damir Zrno UniCredit Bank 3383102558066166 ili na žiro-račun njezine majke Valentine Zrno, službeni račun za humanitarne prilog, u Zagrebačkoj banci na broj računa HR5823600003513337386, a sve s naznakom “Za Niku Zrno”.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal