Poveži se putem

Žepče

Ni traga nestaloj Mileni iz Žepča

Objavljeno

-

||||

U nedjelju je krenula da kupi u kruh u prodavnici “Emily” u Žepčanci što je svakodnevno radila, a onda joj se izgubio svaki trag. Gorska služba spasavanja Žepče i porodica  intezivno traže Milenu Planinac (68) ali potraga za sada ne daje rezultate.

Niko nema odgovor na pitanje zbog čega se šezdesetosmogodišnja Milena Planinac nije vratila u svoj stan, nakon što je, po uobičajenoj rutini krenula u nedjelju ujutro da kupi hljeb u prodavnici. Još manje je poznato u kojem pravcu i sa kojim ciljem se udaljila i nije se javila suprugu Petku koji očajno pokušava da sazna istinu.

– To jutro je obula cipele i izašla iz stana. Molim sve koji nešto znaju ili je vide da jave policijskoj stanici kojoj sam prijavio nestanak supruge. Imala je zdravstvenih problema, ali zaista ne znam gdje je mogla otići – kaže Milenin suprug Petko Planinac.

On je odmah alarmirao sina Darija koji je iz Beča krenuo prema Žepču, odmah po saznanju da mu je majka netragom nestala.

Milenu Planinac komšije poznaju kao prijatnu i brižnu osobu. Nije imala neprijetelja, niti je sklona konfliktima. Kažu da je njena depresija počela još 1992. godine kada su joj smrtno stradali majka Zorka i brat Milenko Čelebić.

Advertisement

Pripadnici policije i članovi GSS Žepče pokušavaju već drugi dan zaredom da pronađu bilo kakav trag o nestaloj Mileni, a trenutno se pregledajavu svi snimci nadzornih kamera iz centra Žepča. Pogoršani vremenski uslovi ne idu im na ruku, a do sada nije bilo uobičajeno da se nestala žena udalji iz stana a da o tome ne obavjesti supruga ili prijatelje.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal