Poveži se putem

Kultura

Video: Opća biblioteka Žepče započela manifestaciju “Pjesnikinje govore ljubav”

Objavljeno

-

||||

U okviru projekta “Književnoumjetnički susreti u Žepču VI” započela manifestacija “Pjesnikinje govore ljubav”, a prva od pet predstavljena je pjesnikinja iz Tešnja Melida Travančić.

I u ovoj godini J.U. Opća biblioteka Žepče nastavlja sa sadržajima za sve korisnike, publiku i posjetitelje. Trenutno to čine putem online komunikacija kako bi ispoštovali sve mjere koje su još uvijek na snazi.

Prezentujemo vam  prvu manifestaciju “Pjesnikinje govore ljubav” u okviru  projekta “Književnoumjetnički susreti u Žepču VI” kojeg finansira Federalno ministarstvo kulture i sporta. Ovoga puta predstavit će vam se Melida Travančić, književnica iz Tešnja.

Iz Opće biblioteke se zahvaljuju Ministarstvu na stalnoj podršci, a također i svim prijateljima ove ustanove.

U nastavku pogledajte video.

Advertisement
[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fopcabiblioteka%2Fvideos%2F226816925735822%2F&show_text=false&width=560” width=”560” height=”314” style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0” allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true” ]

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal