Poveži se putem

Žepče

Obavijest žepačkim poljoprivrednicima – Besplatan štand na gradskoj tržnici u Žepču

Objavljeno

-

Iz JP Komunalno Žepče obavještavaju da će ovo preduzeće na inicijativu LEF-a i uz saglasnost Općine Žepče omogućiti korištenje 6 stolova na Gradskoj tržnici u Žepču bez tržne naknade.

Besplatno korištenje tržnih stolova je namijenjeno za sve poljoprivredne proizvođače sa područja općine Žepče koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom na području općine Žepče, registrirali su poljoprivrednu djelatnost kao obrt, ili kao poljoprivredno gazdinstvo i koji će  će na tržnici prodavati samo poljoprivredne proizvode koje su sami proizveli (zabranjena je preprodaja proizvoda).

Radi se o 6 stolova koji su postavljeni desno od velikog ulaza na gradsku tržnicu.

Besplatno korištenje stolova je moguće svakim radnim danom i subotom od 7,00 do 14,00 sati.

Jedan poljoprivredni proizvođač ima pravo koristiti maksimalno jedan tržni stol.

Advertisement

Nije moguće unaprijed rezervirati stalno mjesto na tržnici. Ukoliko se pojavi više zainteresiranih poljoprivrednih proizvođača nego stolova, stolove će koristiti oni proizvođači koji su prije postavili svoje proizvode na stolove. Svaki poljoprivredni proizvođač dužan je vidno istaknuti naziv svoga obrta ili poljoprivrednog gazdinstva. Svi korisnici su se dužni pridržavati tržnog reda.

Kao dokaz da ste samostalni poljoprivredni proizvođač koji se bavi poljoprivrednom proizvodnjom, potrebno je da uposleniku na naplati tržne takse pokažete Uvjerenje izdato izričito za ovu namjenu od strane Službe za gospodarstvo i finansije Općine Žepče.

Navedeno Uvjerenje izdaje nadležna općinska služba na vaš pismeni zahtjev. Zahtjev se može preuzeti na info pultu Općine Žepče.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal