Poveži se putem

ZDK

Obrazovanje za odrasle

Objavljeno

-

U organizaciji Ministarstva obrazovanja, nauke, kulture i sporta Zeničko-dobojskog kantona, u utorak, 23. 12. 2014. godine, s početkom u 10,00 sati, u hotelu „Zenica“ Zenica bit će održan radno-konsultativni sastanak vezan za pripremu implementacije Zakona o obrazovanju odraslih.

Uvodnu riječ dat će Mirko Trifunović, ministar Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport, Munevera Selmanović, direktorica Pedagoškog zavoda i Emir Avdagić, direktor Instituta za međunarodnu saradnju Njemačkog saveza visokih narodnih škola (DVV International) – Ured u Bosni i Hercegovini.

Učesnicima sastanka bit će prezentiran sadržaj pomenutog zakona te zadaci za kantonalne organe i tijela koji se bave ovom problematikom.

Radnom sastanku će prisustvovati predstavnici Ministarstva za rad, socijalnu politiku i izbjeglice, Ministarstva za privredu, Ministarstva finansija, Privredne komore Zeničko-dobojskog kantona, Obrtničke komore ZDK, Udruženja poslodavaca ZDK, Službe za zapošljavanje ZDK, te Instituta za međunarodnu saradnju Njemačkog saveza visokih narodnih škola (DVV International).

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal