Poveži se putem

Žepče

Odobrena sredstva za završetak nove zgrade Osnovne škole u Žepču

Objavljeno

-

Na 22. sjednici Vlade ZDK odobrena su sredstva za završetak gradnje nove zgrade Osnovne škole u Žepču u iznosu od 250.000,00 KM.

Sredstva su odobrena na temelju upućenog zahtjeva općinskog načelnika Mate Zovke, uz dogovor sa predsjedavajućim Skupštine Ćazimom Huskićem i premijerom Vlade Nezirom Pivićem.

Na istoj sjednici je donesena Odluka o jednokratnoj novčanoj pomoći za saniranje Javne ustanove Dom zdravlja sa stacionarom Žepče uslijed prirodne nepogode u iznosu od 25.000,00 KM.

Osim navedenog, u narednom razdoblju će biti odobrena sredstva u iznosu od 50.000,00 KM za tribine u školskoj sali u Željeznom Polju.

Ovim putem se zahvaljujemo Vladi ZDK, premijeru Vlade i predsjedavajućem skupštine na dobroj suradnji sa Općinom Žepče i odobrenim sredstvima zahvaljujući kojima će se 2 najveća kapitalna projekta – izgradnja nove zgrade OŠ Žepče i školske sale u Željeznom Polju u potpunosti realizirati.

Općina Žepče je u završnoj fazi gradnje Osnovne škole u Žepču, trenutno se izvode radovi na priključenju novog objekta na gradski toplovod, radi se na uređenju vanjske infrastrukture i školskog dvorišta. U narednom razdoblju će se nabaviti školski inventar kako bi se početkom nove školske 2024/25. godine  krenulo s radom i izvođenjem nastave u novoj zgradi koja će unaprijediti uvjete obrazovanja naših učenika.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal