Poveži se putem

Žepče

Održana konstituirajuća sjednica Lokalnog ekonomskog foruma Općine Žepče

Objavljeno

-

Nakon imenovanja novog saziva Lokalnog ekonomskog foruma Općine Žepče na 25. sjednici Općinskog vijeća održanoj 25.04.2019. godine, u srijedu 22.05.2019. godine održana je konstituirajuća sjednica novog saziva LEF-a Općine Žepče za mandat 2019. – 2022.

U novi saziv LEF-a ulazi 8 kompanija dok u saziv LEF-a ispred javnog sektora ulazi i JU Služba za zapošljavanje ZDK – Biro rada Žepče.

Konstituirajuća sjednica LEF-a bila je prilika da se novi članovi upoznaju sa Politikom javno-privatnog dijaloga u Općini Žepče, Pravilnikom o uspostavljanju i vođenju javno-privatnog dijaloga u Općine Žepče te dosadašnjim rezultatima LEF-a postignutim radom prethodna dva saziva.

U svom uvodnom obraćanju, Općinski načelnik izrazio je zadovoljstvo nastavkom rada na unaprjeđenju javno-privatnog dijaloga u Općini Žepče a posebno se zahvalio članovima ranijih saziva LEF-a koji su u protekle četiri godine dali veliki doprinos u njegovom razvoju.

Na konstituirajućoj sjednici izabrano je i rukovodstvo LEF-a. Za predsjednika LEF-a ponovo je izabran dosadašnji predsjednik, Namik Malićbegović dok je za do predsjedavajućeg izabran Nikola Borovac, predstavnik poduzeća „K-projekt“ d.o.o Žepče.

Usvojen je i Poslovnik o radu i Plan rada za 2019. godinu a prezentirana je i Informacija o vanjskotrgovinskoj razmjeni Općine Žepče za 2018. godinu.

Advertisement

LEF je na početku mandata zauzeo stav da ovaj saziv treba da poluči konkretne i mjerljive rezultate te da fokus treba biti na pokretanju inicijativa sa baziranih na sektorskom principu.

Novi saziv LEF-a čine

 1. Načelnik Općine
 2. Predsjedavajući OV Žepče
 3. Direktorica Razvojne agencije Žepče
 4. Pomoćnik načelnika za gospodarstvo i financije
 5. Pomoćnica načelnika za graditeljstvo i prostorno uređenje
 6. Direktor SMŠ „Žepče“
 7. Ravnatelj TOŠ KŠC „Don Bosco“ Žepče
 8. JP Komunalno d.o.o Žepče
 9. JU Služba za zapošljavanje – Biro rada Žepče

Članovi iz reda privatnog i civilnog sektora

 1. „Armani Trade“ d.o.o Žepče
 2. „Greiner Aerospace“ d.o.o Žepče
 3. „K-Projekt“ d.o.o Žepče
 4. „LS – ECON“ d.o.o Žepče
 5. „Napredak promet“ d.o.o Žepče
 6. „Marić Projekti“ d.o.o Žepče
 7. „Tisa komerc“ d.o.o Žepče
 8. „Velbos“ d.o.o
 9. „Mapek“ d.o.o Žepče

(RAŽ)

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal