Poveži se putem

Žepče

Poduzetnice proslavile rođendan Kluba poduzetnica Žepče

Objavljeno

-

U predivnoj atmosferi proslavljen je 3. rođendan Kluba poduzetnica općine Žepče. Nazočili su brojne poduzetnice iz Žepča, Zavidovića i Maglaja i članice Kluba, kao i predstavnici javnog i nevladinog sektora koji od samoga početka podržavaju rad žepačkog Kluba poduzetnica.

Ispred poduzetnica obratila se predsjednica Kluba Dijana Jelić koja je posebno naglasila kako je Klub više od zajednice i mreže, on je simbol snage i odlučnosti žena poduzetnica koje žele ne samo osnažiti žensko poduzetništvo, već stvoriti svijet u kojem svaka poduzetnica ima pravo učiti, rasti i razvijati svoj biznis. „Mi smo uvijek jedna za drugu, da jedna drugoj budemo čvrsta ruka koja je potrebna kada nesigurnim korakom krećemo u nešto novo, i oslonac ako nešto krene po zlu. Klub je mjesto okupljanja sve većeg broja poduzetnica koje su unijele pozitivnu energiju, nove ideje i spremne smo za realizaciju naših planova za  naredni period“ kazala je Jelić i istakla naredne aktivnosti koje će biti usmjerena da se za svaku članicu osmisli i realizira po jedna konkretna ideja koja će njen biznis podići na veću razinu uspješnosti.

Posebne zahvale za podršku i pomoć ženama poduzetnicama upućene su prema RAŽ-u kao tehničkom koordinatoru kao i Općinskom načelniku koji je inicirao i podržao rad Kluba poduzetnica Žepče.

Pored čestitke za 3. rođendan, Općinski načelnik Mato Zovko je u svom obraćanju pozvao sve žene da bez straha pokrenu svoje biznise i obećao svu pomoć Općine Žepče u njihovom daljnjem radu. „Naš je cilj da budete uspješne i da razvijate svoje poslove za koje vjerujete da su za vas najbolji. Općina Žepče može se pohvaliti sa uspješnim poduzetnicima koji svoj rezultat ostvaruju  na domaćem tako i  ino tržištu, i to kvalitetom proizvoda i usluga i profesionalnim i upornim radom. Iz potpuno nerazvijene općine došli smo u rang srednje razvijenih i danas se možemo pohvaliti sa 6000 zaposlenih u općini Žepče gdje se ne ubrajaju zaposleni izvan Općine i u dijaspori. Također naš ponos je 300 gospodarskih društava, 450 samostalnih radnji i obrta, 250 poslovnica, i 2470 poljoprivrednih gazdinstava. Mi smo živa i radna sredina, i imamo poduzetnike koji su krenuli sa jednom radnjom a danas su vlasnici velikih poduzeća i uspješni su izvoznici“, kazao je općinski načelnik i pozvao poduzetnice da jačaju Klub  poduzetnica općine Žepče i same sebe.

Gošća na događaju bila je Erna Šošević, osnivačica i direktorica prve platforme za digitalno  umrežavanje za privatni sektor Bizbook.ba. Jedna je od žena pionirki tehnološke start-up scene u Bosni i Hercegovini. U svom vrlo nadahnutom govoru Erna je predstavila svoje početke rada, gdje je istakla i probleme sa kojima se susrela ali i  postignuća koja su nakon toga proizašla, i poručila ženama poduzetnicima i onima koje to tek trebaju da postanu da odvažno krenu i vjeruju u sebe i svoj san. „Nikada ne odustati jer odustajanje nije nikada prava prilika“, naglasila je Erna Šošević.

Nastavak rođendana obilježen je uz slane i slatke delicije koje su pripremile članice Kluba, ali i razgledavanje izloga sa proizvodima žepačkih poduzetnica.

Advertisement

RAŽ

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal