Poveži se putem

Žepče

Poziv za Javnu raspravu na Nacrt Proračuna Općine Žepče

Objavljeno

-

Građankama i građanima općine Žepče, općinskim vijećnicama i vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine Žepče, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim zainteresiranim osobama, Služba za gospodarstvo i financije Općine Žepče oglašava i upućuje

JAVNI POZIV ZA JAVNU RASPRAVU         

  1. NACRT PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2024.GODINU
  2. NACRT ODLUKE O IZVRŠENJU PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2024.GODINU

Općinsko vijeće Žepče je na 28. Sjednici, održanoj 30.11.2023.godine, utvrdilo Nacrt Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2024.godinu, Nacrt Odluke o izvršenju Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2024.godinu. Donesen je Zaključak da se otvara javna rasprava koja će trajati do 11.12.2023.godine.

Završna javna rasprava će se održati 11.12.2023.godine (PONEDJELJAK) u 13 sati, u Sali Općinskog vijeća Žepče ( Dom kulture Žepče),

Nacrti dokumenata će biti objavljeni na web stranici Općine Žepče:

www.općina-žepče.com

Advertisement

     Dokumenti su dostupni na uvid svim zainteresiranim na info centru Općine Žepče i u Službi za gospodarstvo i financije Općine Žepče.

Molimo sve zainteresirane da sve eventualne primjedbe i prijedloge dostave u pismenoj formi u Službu za gospodarstvo i financije.

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal