Poveži se putem

Žepče

Poziv za prijavu na obuke „Voditelj u proizvodnji“ i „Modelar namještaja i dizajna interijera“

Objavljeno

-

Ukoliko želite unaprijediti svoju konkurentnost na tržištu rada, pronaći dobro plaćen posao, i biti u prilici da pokrenete i vlastiti biznis u budućnosti, pozivamo vas da se prijavite na Javni poziv za prijavu na obuke „Voditelj u proizvodnji“ i „Modelar namještaja i dizajna interijera“ koji je objavilo Lokalno partnerstvo za zapošljavanje ZDK.

Javnim pozivom je otvorena mogućnost prijave na jednu od dvije ponuđene obuke:

  • Obuka za voditelja u proizvodnji – u sklopu koje će polaznici usvojiti potrebna znanja i vještine potrebne za upravljanje organizacijom i proizvodnjom, upravljanje kvalitetom, upravljanje ljudskim potencijalima, poslovnu komunikaciju, tehničku i informatičku pismenost za rješavanje praktičnih problema u poslovnim subjektima.
  • Obuka za modelare namještaja i dizajna interijera – u sklopu koje će polaznici biti osposobljeni za samostalan rad u drvnoj industriji na širokom spektru poslova vezanih uz modeliranje namještaja i dizajn interijera, uz stjecanje potrebnih znanja i vještina koje će polazniku omogućiti da nakon završenog osposobljavanja, uz minimalno vrijeme uvođenja u posao, obavlja poslove i zadatke iz opisa svog zanimanja u vezi s izradom tehničkog dokumentaciju, praćenje procesa proizvodnje namještaja i elemenata interijera te kontrolu kvalitete proizvoda i sirovina.

Obuke, koje se sastoje iz teorijskog i praktičnog dijela, će biti organizirane i provedena u Žepču, u Centru poslovnih kompetencija Žepče, a trajanje svake od obuka je 120 školskih sati.

Nakon uspješno završene obuke, biti ćete certificirani i dobiti ćete Certifikat o stručnoj osposobljenosti za zanimanje „VODITELJ U PROIZVODNJI“ ili „MODELAR NAMJEŠTAJA I DIZAJNA INTERIJERA“ kojeg izdaje „WMTA Banja Luka – Ustanova za stručno obrazovanje odraslih“, a partneri na projektu će vam pružiti pomoć u pronalasku zaposlenja.

Pozivamo vas da se prijavite i budete dio uspješnih priča koje osnažuju privredu Bosne i Hercegovine posebno prisustvom na međunarodnom tržištu.

Ne propustite priliku i prijavite se na besplatnu obuku!

Cjelokupan tekst Javnog poziva i Prijavni obrazac možete preuzeti u nastavku. Za više informacija možete kontaktirati Razvojnu agenciju Žepče na broj 032/880-273 ili putem e-maila: razepce@gmail.com 

Advertisement

Javni poziv za prijavu na obuke VODITELJ/MODELAR

Prijavni obrazac

Lokalno partnerstvo za zapošljavanje ZDK je jedno od 20 uspostavljenih u zemlji u okviru LEP II projekta, koji financira Europska unija, a realizira Međunarodna organizacija u BiH, a koji ima za cilj da doprinese poboljšanju prilika zapošljavanja u lokalnim zajednicama dajući podršku razvoju lokalnih partnerstava za zapošljavanje kao partnerski uspostavljenih mehanizama za tržište rada koji osiguravaju pristup formalnom zapošljavanju na lokalnom nivou, unaprjeđuju vještine i stvaraju prilike za zapošljavanje osoba u nepovoljnom položaju na tržištu rada.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal