Poveži se putem

Žepče

Prijateljski posjet Salezijanaca Općini Žepče

Objavljeno

-

U četvrtak, 1.2.2024. godine, Općinu Žepče su posjetili provincijal Hrvatske salezijanske provincije don Tihomir Šutalo i ravnatelj Katoličkog školskog centra „Don Bosco“ Žepče don Ivan Širić.

Općinski načelnik je gostima predstavio trenutno stanje u Žepču, osvrnuo se na povećanje broja zaposlenih koje je doseglo brojku od gotovo šest tisuća. Govorilo se i o razvojnim projektima, strategiji razvoja Općine Žepče, razvoju poslovnih zona što izravno doprinosi otvaranju novih radnih mjesta. Općinski načelnik se osvrnuo i na dobru suradnju svih javnih ustanova sa općinskom administracijom, s posebnim naglaskom na škole s područja općine Žepče.

Načelnik je ovom prigodom uputio zahvalu Katoličkom školskom centru na trudu, radu i svemu što čine kako bi poboljšali i unaprijedili odgojno- obrazovni sustav u Žepču.

Don Tihomir Šutalo je zahvalio na srdačnom prijemu, kao i na svoj dosadašnjoj iznimno dobroj suradnji i potpori. Predstavio je i daljnje projekte koje će KŠC provoditi u narednom razdoblju.

Na sastanku, Katolički školski centar je ponudio korištenje Sportske dvorane za učenike Osnovne škole Žepče nakon prelaska u novu zgradu u idućoj školskoj godini. Ponudili su i korištenje ostalih sportskih terena u sustavu KŠC-a, za što kvalitetnije izvođenje nastave tjelesnog i zdravstvenog odgoja. Na sastanku je dogovoreno da će korištenje dvorane i sportskih terena Katoličkog školskog centra „Don Bosco“ Žepče biti omogućeno sve dok nova zgrada osnovne škole ne izgradi svoju dvoranu i ostale potrebne terene.

Uz Općinskog načelnika, sastanku je nazočio pomoćnik općinskog načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić. 

Advertisement

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal