Poveži se putem

Life Style

Prijavi se: Krav Maga seminar u Zenici

Objavljeno

-

U nedjelju 22.2.2015. godine sa početkom u 13:00 sati, u Zenici se održava Krav Maga seminar na temu: “Odbrana od napada nožem i od više napadača”. Seminar će trajati 2-3 sata, a održat će se u sportskoj dvorani Ekonomske srednje škole u Zenici, ulica Mejdandžik broj 2.

Seminar će voditi Bo van Velzen, IKMF instruktor iz Holandije koji je u 2014.g. proglašen za najboljeg Direktora IKMF-a u Europi.
Bo van Velzen je Krav Maga Expert level 2, 1. DAN Jiu Jitsu – Judo, inače je Direktor IKMF Holandije, a posjeduje i sljedeće licence:
IKMF Senior Krav Maga Instructor
IKMF Instruktor policijsko/zaštitarskog sektora Krav Maga
IKMF Instruktor VIP sektora Krav Maga
IKMF Instruktor sektora Kids Krav Maga za djecu
IKMF Instruktor sektora Women Krav Maga za žene
Kotizacija za učešće u seminaru je 50 KM, a prijave su obavezne i to završno sa subotom 21.2.2015.g. u 22:00 sati. Prilikom prijave od učesnika se može tražiti uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka i uvjerenje o nekažnjavanju.
Prijavljeni učesnici imaju obavezu posjedovanje sportske opreme, sa posebnim akcentom na nošenje čiste sportske obuće namjenjene za vježbanje u sportskim dvoranama.

Seminar je besplatan za sve članove Krav Maga akademije Zenica, kao i za sve zaštitarske agencije, policijske agencije i uposlenike KPZ Zenica, a koji svoje učešće prijave kao organizovana grupa.

Sve prijave slati na:
e-mail: kravmagazenica@gmail.com
mobitel/Viber/SMS: 062 644 830

Više detalja pročitati na oficijalnoj web stranici Krav Maga akademije Zenica: http://www.kravmagazenica.com

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal