Poveži se putem

Žepče

Radio Žepče na božićno-novogodišnjem sajmu “Blagdanska čarolija”

Objavljeno

-

Vrijeme blagdana je pred nama, a to obično predstavlja vrijeme darivanja, sreće i veselja. Ekipa Radio Žepča je ove godine poželjela nekome darovati osmjeh, te su uz pomoć svojih vjernih sponzora, osmislili projekat kojim će u vrijeme blagdana, nekome izmamiti osmjeh na usnama.

Božićno-novogodišnji sajam „Blagdanska čarolija“ idealna je prilika da se svi skupa angažujemo i širimo veselje. Ove godine na sajmu će biti štand Radio Žepča, na kome će biti slatko i veselo. Na štandu moći ćete probati ukusne delicije naše sugrađanke Erne Dervišić i to potpuno besplatno, jer ipak, je ovo vrijeme darivanja. Pored toga ćete vidjeti malu staklenku, i ukoliko imate neki novčić koji vama neće biti prijeko potreban, ubacite ga u staklenku, jer kroz ovaj projekat, uposlenici radija žele obradovati jednu porodicu slabog imovnog stanja, te na taj način usrećiti nekoga baš u vrijeme blagdana i vrijeme darivanja.

Ali, uz pomoć sponzora, ekipa Radio Žepča će darovati vas. Štand radija bit će mjesto smijeha, zabave i veselja, te će tako oni najsretniji posjetitelji osvojiti brojne nagrade koje su za vas obezbijedili, a ovom prilikom se zahvaljuju:

Frizerskom salonu “Amy“ Žepče

Frizersko-kozmetičkom studiju “Finesse” Žepče

Advertisement

Udruzi poduzetnika i poslodavaca općine Žepče

Pizzeriji “Moretti” Žepče

Gradskoj kavani Žepče

Kozmetičkom studiju “Blue Nail” Žepče

Frizerskom salonu “Ilda” Žepče

Pizzeriji “Face”, shopping centar Armani Žepče i

Erni Dervišić

Advertisement

Posjetite štand Radio Žepča, na božićno-novogodišnjem sajmu „Blagdanska čarolija“ i dijelimo sreću zajedno!

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal