Poveži se putem

Žepče

Sutra Treći gospodarski forum općine Žepče

Objavljeno

-

Treći gospodarski forum općine Žepče koji se održava na temu “Inovacije u poduzetništvu” s fokusom na konkurentnost znanja, informacione tehnologije i poduzetništvo mladih održat će se sutra, 13. oktobra, u restoranu “California” u Žepču.

Organizator Foruma je Razvojna agencija Žepče d.o.o. uz pokroviteljstvo Općine, a partneri u organizaciji su Centar za tehnološki razvoj Brodsko-posavske županije, Ured za međunarodnu saradnju i ruralni razvoj TINTL Vukovarsko-srijemska županija i Fondacija Mozaik.

Na 3. gospodarskom forumu očekuje se više od 150 predstavnika iz 30 institucija, te nevladinih domaćih i međunarodnih organizacija. Centralni program konferencije bit će vođen u vidu tri panel dijaloga u kojima će iskustva i stavove iznijeti eminentni sveučilišni profesori, poduzetnici i predstavnici javnog sektora sa državnog i kantonalnog nivoa. Paralelno će se održavati Izložba inovacija mladih – 2016., na kojoj će biti predstavljena dostignuća mladih inovatora i istraživača, nastalih u okviru škola, fakulteta i klubova mladih inovatora. Također, bit će upriličena i Radionica iz robotike i računarskog programiranja iz područja robotike, a čiji su polaznici djeca od 10 do 14 godina.

Advertisement

(FENA / Zepce.Ba)

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal