Poveži se putem

Žepče

U četvrtak humanitarni koncert “Radio Žepče i žepački muzičari za Nikin korak”

Objavljeno

-

Radio Žepče uz pomoć prijatelja, žepačkih muzičara organizira veliki humanitarni koncert čiji je prihod namijenjen obitelji Zrno za Nikino liječenje.

Koncert pod nazivom „Radio Žepče i žepački muzičari za Nikin korak“ bit će održan u kino-dvorani Doma kulture u četvrtak, 13.12.2018. godine, od 18,00 sati. Cijena ulaznice za koncert je 3 KM, i već su puštene u prodaju u prostorijama Radio Žepča, a iste ćete moći kupiti na dan koncerta na biletarnici Doma kulture.

Također, svi posjetitelji će moći ostaviti svoje dobrovoljne priloge u za to predviđenoj kutiji, kako bi prikupili što veći iznos koji će pomoći obitelji Zrno za daljnje Nikino liječenje.

Glazbena škola „Katarina Kosača Kotromanić“ Žepče, Nocturne, Damir i Adis, Sandi, Ivan Spajić, Stare tambure, Emptianane, VOG, Josip Tirić, Tomo Marić, Rezervni sastav, Etno Trans band, rado su se odazvali našem pozivu, te su s radošću pristali nastupiti na ovom velikom humanitarnom koncertu.

Ovim putem pozivamo i Vas da nas podržite u što većem broju da Niki i njezinoj obitelji pokažemo da nisu sami i da im pomognemo u njihovoj borbi „Za Nikin korak“.

Također, svi koji žele pomoći obitelji Zrno mogu donirati novac i na žiro-račune njezinih roditelja: Damir Zrno UniCredit Bank 3383102558066166 ili na žiro-račun njezine majke Valentine Zrno, službeni račun za humanitarne prilog, u Zagrebačkoj banci na broj računa HR5823600003513337386, a sve s naznakom “Za Niku Zrno”.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal