Poveži se putem

Žepče

U povodu Dana općine Žepče održano tradicionalno “Ribarsko veče”

Objavljeno

-

Cijela protekla sedmica protekla je u znaku obilježavanja Dana općine. Održan je kros „Trčanjem do zdravlja“ učenika iz četiri osnovne i dvije srednje škole s područja općine Žepče, Šahovski turnir žepačkih penzionera/umirovljenika, upriličeno je svečano puštanje u promet nekoliko novoasfavtiranih cesta i mostova, svečano otvoren Dnevni centar za djecu i odrasle osobe sa posebnim potrebama, prodajna izložba djela nastalih na Likovnoj koloniji “Ismet Čahtarević – Žepče 2016.”, svečana sjednica OV Žepče, KUP u ribolovu Žepče 2016., 6. Međunarodna smotra folklora, 3. Loklani ekonomski forum općine Žepče, Stonoteniski turnir Žepče 2016.

U petak, 14.10.2016. godine u večernjim satima, od 19,00, na platou Doma kulture građani su proslavili Dan općine i uživali u Ribarskoj večeri uz zabavni program, ribu i vino.

Ribarsku večer, uz već tradicionalini kotlić i riblju čorbu sportskog ribolovnog drušva “Bosna” iz Žepča, tehnički potpomognuto iz JU Doma kulture Žepče, Dan općine svojim pisustvom i aktivnim učešćem uveličali su žepački rock-bend “VOG”, kao i bend “Mali bubanj” iz Doboja.

U nasatavku, kroz fotogaleriju, pogledajte djelić atmosfere sa proslave Dana općine Žepče.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal