Poveži se putem

ZDK

U saobraćajnoj nesreći kod Žepča M.A. zadobio teže tjelesne povrede

Objavljeno

-

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zavidovići

Dana 10.02.2015. godine, u ulici Sarajevska, policijski službenici Policijske stanice Zavidovići zaustavili su i kontrolisali putničko motorno vozilo marke „Renault“, registarskih oznaka E72-O-847, kojim je upravljao O.A. iz Zavidovića. Tom prilikom utvrđeno je da registarske oznake ne pripadaju navedenom vozilu. Izvršen je uviđaj od strane policijskih istražitelja, te su nastavljene aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Maglaj

Dana 10.02.2015. godine, u mjestu Liješnica, izvršeno je krivično djelo teška krađa putničkog motornog vozila marke „VW-Jetta“, registarskih oznaka 739-K-342, vlasništvo M.B. iz Maglaja. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj.

Advertisement

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Žepče

Dana 10.02.2015. godine, u mjestu Ljeskovica, na regionalnom putu Žepče-Zavidovići, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretno motorno vozilo marke „Iveco“, registarskih oznaka 742-K-871, kojim je upravljao S.Š. iz Živinica, i putničko motorno vozilo marke „Renault“, registarskih oznaka E24-T-388, kojim je upravljao M.A. iz Zavidovića. Tom prilikom, navedeni M.A. je zadobio teške tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

Na području Kantona dogodilo se još 13 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom su dva lica zadobila lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal