Poveži se putem

Žepče

U Žepču održan sastanak neformalne grupe muzičara / glazbenika

Objavljeno

-

Večeras od 19,00 sati u žepačkom Domu kulture održan je sastanak neformalne grupe muzičara Žepča. Sastanku je prisustvovao i direktor krovne ustanove kulture Žepča, Miroslav Ilić, a inicijatori sastanka bili su članovi popularne pop-rock grupe VOG.

Tema sastanka je bila formiranje jedinstvenog udruženja i plan djelovanja svih žepačkih muzičara, počevši od obezbjeđivanja prostora, opreme, pa do zajedničkog djelovanja i organizovanja koncerata i živih svirki u Žepču.

Dogovoreni su početni koraci u pribavljanju potrebne dokumentacije za registraciju udruženja, kao i organizovanje narednog sastanka na kom će biti pozvani svi žepački muzičari.

Direktor Doma kulture Žepče, Miroslav Ilić, obećao je dati potporu ovoj ideji, kao i aktivno sudjelovati u radu Udruženja.
-“Kao prvi čovjek žepačkog Doma kulture, dat ću sve što je u mojoj moći, kako bih pomogao rad mladih i starih bendova. Sve čime trenutno raspolaže Dom kulture, a potrebno je za rad, probe i nastupe naših bendova, stoji vam na raspolaganju” – riječi su direktora Ilića.

Radi bolje međusobne komunikacije, kreirana je i zatvorena facebook grupa pod nazivom “Žepački muzičari / glazbenici”, u kojoj će se u narednom periodu uključiti svi aktivni muzičari iz našeg grada, kako bi brže i jednostavnije obavještavali jedni druge, kao i lakše dolazili do informacija koje ih se tiču.

Ukoliko ste muzičar/glazbenik iz Žepča, pridružite se fb grupi na ovom linku: https://www.facebook.com/groups/510991992411494/

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal