Poveži se putem

Žepče

U Žepču osnovan GSS klub spasilaca – Predsjednik Toni Matijević

Objavljeno

-

U subotu, 24.3.2018. godine u Sali OV Žepče održana je Utemeljiteljska skupština KLUBA SPASILACA GSS ŽEPČE. Na Skupštini je prisustvovalo 16 zastupnika, članova- utemeljitelja Kluba, te 26 gostiju.

Sjednicu Skupštine otvorio je Mirko Matijević koji je pozdravio sve prisutne, posebno osnivače kluba, koji su spremni svoja znanja i iskustva volonterski, humano i nesebično darovati svim građanima općine Žepče, a u cilju njihove veće sigurnosti i opće dobrobiti.

U svom uvodnom govoru Matijević je naglasio potrebu lokalne zajednice za utemeljenje ovakvog kluba koja je bila evidentna proteklih godina, posebno u vrijeme elementarnih nepogoda koje su nas zadesile.

Nakon izbora radnih tijela Skupštine pristupilo se donošenju Odluka o utemeljenju Kluba, usvajanju Statuta, imenovanju predsjednika Skupštine, o izboru i imenovanju članova Upravnog odbora, izboru i imenovanju predsjednika, imenovanju Nadzornog odbora. Sve odluke su jednoglasno usvojene pa je tako na prijedlog Poticanog odbora izabrano Radno predsjedništvo u sastavu: Toni Matijević, Ivan Šupuković i Mirko Matijević. Odlučeno je da predsjedavajući Skupštine bude Mirko Matijević.

Na prijedlog Poticajnog odbora, prema dosadašnjim stručnim znanjima i iskustvima, te sklonostima i afinitetima, u Upravni odbor kluba izabirani su : Toni Matijević, Robert Lovrić, Danjel Sinanović, Semin Smailović i Ivan Šupuković.

Advertisement

U Nadzorni odbor izabrani su: Dario Šumić, predsjednik, Marko Brkić član i Nikica Maglica kao član.

Prijedlog poticajnog odbora bio je da predsjednik kluba, bude Toni Matijević, koji među članovima kluba ima najviše stručno znanje u oblasti gorske službe spašavanja, kao i najviše iskustva u akcijama potrage i spašavanja što je jednoglasno usvojeno.

(Radio žepče / Zepce.Ba)

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal