Poveži se putem

Sponzorirani članci

U Žepču otvorena podružnica Central osiguranja

Objavljeno

-

U Žepču u ulici Prva bb otvorena podružnica Central osiguranja dd. Central osiguranje d.d. djeluje u sastavu Grupe Centar koja predstavlja jedan od najdinamičnijih poslovnih sustava u Bosni i Hercegovini, a našu referentnost čine naši visokokvalificirani i stručni uposlenici, duboko promišljena razvojna strategija, fleksibilnost u radu i prilagodba potrebama korisnika naših usluga, iznimno dobra financijska stabilnost, što rezultira iznimno dobrim poslovanjem i zadovoljnim klijentima.

Central osiguranje d.d. sa svojim osiguranicima stvara dugoročan i personaliziran poslovni odnos na način da je njihova osobna ili financijska sigurnost u fokusu našeg djelovanja. Isto tako, osigurali smo najpovoljnije uvjete za sve vidove osiguranja za velike korporativne klijente te sa posebnom pažnjom pristupamo malim i srednjim poduzetnicima kroz razrađene modele pogodnosti prilikom zaključivanja ugovora o osiguranju.
Kako bi osigurali zadovoljstvo postojećih korisnika i stalan priliv novih, što je osnova za kontinuiran rast i razvoj osiguravajućeg društva, mi smo se opredijelili na stalan rad na kvaliteti proizvoda i usluga koje nudimo osiguranicima, brzom rješavanju njihovih odštetnih zahtjeva, vrhunskoj organizacijskoj strukturi uposlenih koja je spremna odgovoriti potrebama osiguranika. Isto tako, inzistiranjem na poslovnim procesima i procedurama prema najvišim standardima, etičnosti i kulturi u poslovanju te dobrom razumijevanju tržišnih zakonitosti, postigli smo da su nas klijenti prepoznali kao jakog i pouzdanog partnera.

Spojeni povjerenjem

Novi standard u procesu obrade odštetnih zahtjeva
Prometne nesreće su naša svakodnevnica. Central osiguranje, imajući u cilju olakšati i ubrzati proces rješavanja šteta je uvelo novi standard u procesu obrade odštetnih zahtjeva. Šteta se isplaćuje u roku od 48 sati od dana kad je likvidirana, odnosno kad je klijent potpisao dokument o visini štete.

Zašto Central osiguranje?

Vodeći brigu o osiguranicima i njihovoj sigurnosti, a svjesni činjenice kako trebaju biti osigurani 24 sata tijekom 365 dana u godini, za sve svoje klijente koji zaključe policu autoodgovornosti uvodimo potpuno besplatnu službu pomoći na cestama u BiH i Europi, dostupnu 24 sata svih 365 dana u godini. Usluga „CGA – Central Global Assitance“ u slučajevima kvara vozila ili prometne nezgode pruža svim klijentima osjećaj sigurnosti uz Central osiguranje.
Na kraju dolazimo do činjenice kako imamo odlične, stabilne i sigurne proizvode, vrlo konkurentne, kako cijenom tako i razinom pruženih usluga, što su klijenti jasno prepoznali, omogućujući nam time izvrsne poslovne rezultate.

SPOJENI POVJERENJEM

Advertisement

PODRUŽNICA CENTRAL OSIGURANJA DD
ULICA PRVA BB ŽEPČE    
Tel 032-880-184   
MOBITEL 062-044-408

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal