Poveži se putem

ZDK

Završen uviđaj na mjestu teške saobraćajne nezgode u Maglaju

Objavljeno

-

Jutros, u 06,50 sati, na magistralnom putu M-17, u mjestu Poljice, općina Maglaj, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo teretno motorno vozilo “FIAT”, autobus marke “MAN” kojim je upravljao S.I., iz Maglaja, i putničko motorno vozilo “Renault”, kojim je upravljao I.T., iz Maglaja.

Dva lica, koja su su povrijeđena u ovoj saobraćajnoj nezgodi, su prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica radi ukazivanja ljekarske pomoći, gdje su od posljedica zadobijenih povreda i preminula.

Odmah nakon saznanja o ovoj nezgodi, na lice mjesta su izašli policijski službenici koji su obezbjedili lice mjesta do dolaska uviđajne ekipe. Službenici Sektora kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su na mjestu ove nezgode izvršili uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona.

Kako je utvrđeno, u ovoj teškoj saobraćajnoj nezgodi smrtno su stradali:

     -A.J., rođen 1996. godine i

Advertisement

     -K.M., rođen 1996. godine, oba lica iz Žepča.

Nakon okončanja svih uviđajnih radnji, kao i drugih aktivnosti naloženih od strane tužioca, bit će poznate i utvrđene okolnosti i uzroci ove saobraćajne nezgode.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal