Poveži se putem

Žepče

Završeni radovi na uređenju Vatrogasnog doma

Objavljeno

-

Prije dva mjeseca započeli su radovi na uređenju dijela zgrade Profesionalne vatrogasne jedinice Žepče, koja se nalazi u centru grada. Na staroj zgradi Vatrogasnog doma izvedeni su fasaderski i krovopokrivački radovi, te je ugrađena nova pvc stolarija i limarija.

Ovim radovima je obuhvaćeno i pokrivanje i zatvaranje terase s ciljem osiguranja boljih uvjeta za smještaj nabavljene tehnike, arhive i opreme za zaštitu i spašavanje ljudi i materijalnih dobara na području naše općine. Ukupna vrijednost spomenutih radova iznosi 27.000,00 KM. Sredstva su osigurana prema Planu korištenja sredstava prikupljenih po osnovu posebne naknade za zaštitu i spašavanje za 2019. godinu.

Svi planirani radovi za ovu godinu su završeni krajem novembra ove godine, a završetak radova uređenje dijela zgrade obilježeno je jučer, 04.12.2019. godine, gdje su novouređenu zgradu obišli općinski načelnik Mato Zovko, pomoćnica općinskog načelnika Brigita Lovrić, komunalno-sanitarni inspektor Josip Tadić i stručna saradnica za civilnu zaštitu Blaženka Ravnjak, u pratnji izvođača radova Mateja Udovičića, vlasnika obrta LimFix.

Doprinos uređenju zgrade su dali i vatrogasci Vatrogasne jedinice Žepče, koji su i sami odradili dio radova.

Ovom prilikom općinski načelnik se zahvalio svim žepačkim vatrogascima na angažmanu u protekloj protupožarnoj sezoni, ali i svim prethodnima, kada su svojim nesebičnim zalaganjem, spašavali živote i imovinu naših građana. Istaknuo je kako je uređenje dijela objekta u kojemu vatrogasci borave jedan od načina kako se može odužiti za njihovu požrtvovnost.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal