Poveži se putem

Žepče

ŽOK Zavidovići – Monika, uvijek ćeš ostati u našim srcima!

Objavljeno

-

Iz dana u dan svjedoci smo prolaznosti života. Ali, ni u najluđim snovima nismo zamišljali da bi neko, ovako mlad, ovako dobar, mogao tek tako nestati. Monika Antolović, djevojka koja je poginula u saobraćajnoj nesreći u blizini Žepča, bila je jedna od odbojkašica u svom rodnom gradu. Kao i mi, sreću je pronalazila u ekipi, pronalazila u igri, ali i u mnogim stvarima.

Osim što je bila odlična igračica, bila je i uzorna učenica i jako dobra osoba. Voljna pomoći svima i biti tu za nekoga. Ali, sudbina je htjela da je više nema. I jako je teško shvatiti da djevojka, koja se nekada nalazila sa druge strane mreže više nije među nama. Još je gore pojmiti to kada znaš da i u svim trenucima u kojima ste bili protivnici, u njoj si vidio prijatelja i djevojku sa sličnim snovima poput tvojih.

Danas smo se, nažalost, oprostili od Monike. Sav bol koji se vidio na licima njenih roditelja dokazao je upravo ono što smo svi znali. Nikada neće biti prežaljena. Jer bila je jedna od rijetkih osoba koje nisu bile dobre samo na riječima, nego i na djelima. I baš danas izgubili smo jednu igračicu, jednu odbojkašicu koja je bila baš poput nas. Jako mlada, puna snage, puna života, puna ambicija.

Zbog svega navedenog, klub ŽOK Zavidovići želi da izjavi saučešće prvenstveno njenoj porodici, ali i prijateljima i daljoj rodbini. Doista je jako teško shvatiti da je više nema, bila je previše mlada da bi njen život tek tako završio. Ali, uvijek će ostati u našim srcima.

Monika <3

ŽOK Zavidovići

Advertisement

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal