Poveži se putem

Žepče

Zovko održao radni sastanak s ministrom rada, socijalne politike i izbjeglica ZDK

Objavljeno

-

Ministar za rad, socijalnu politiku i izbjeglice ZDK Zlatko Jelić je danas, 18. 9.2023. godine posjetio Općinu Žepče.

Radni sastanak s ministrom i  pomoćnicom ministra Vildanom Kondić je održao općinski načelnik Mato Zovko.

Povod sastanka je razgovor o projektu izgradnje dječjeg igrališta u mjesnoj zajednici Opšenik.

Ministar Jelić i općinski načelnik Mato Zovko su održali sastanak kako bi detaljno razgovarali o projektu i zajedničkim naporima koji će biti uloženi kako bi se projekt brzo i uspješno realizirao.

Projekt izgradnje dječjeg igrališta u MZ Opšenik je odobren kapitalnim transferom ovog ministarstva u iznosu od 36.000, KM. Općina Žepče će finansirati projekt s dodatnim iznosom od 5.000,00 KM. Proceduru javnih nabavki i odabir izvođača radova će provesti Općina Žepče.

Načelnik Zovko je naveo kako vjeruje da će dječje igralište biti od velikog značaja za naše mališane, omogućujući im zdravu i sigurnu igru na otvorenom, budući da će im pružiti siguran prostor za igru, razvoj, i socijalizaciju.

Advertisement

„Također će doprinijeti socijalnom razvoju naše zajednice i stvaranju prostora gdje će se susretati obitelji i susjedi”, istaknuo je načelnik.

Ministar Jelić je naglasio važnost ulaganja u infrastrukturu koja podupire razvoj djece: “Dječja igrališta nisu samo mjesta za igru; ona su mjesta gdje se formiraju prijateljstva, gdje djeca uče važne životne vještine. Drago mi je što ova vlada može podržati ovaj projekt,” izjavio je ministar.

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal