Poveži se putem

Muzika

Ceca otela Breninog sina?!

Objavljeno

-

Vijest da Ceca ima novog decka zasjenila je informacija kako je srbijanska pjevacica umjesana u otmicu iz 2000. godine. O tome se navodno prica po beogradskim kaficima, a o svemu bi trebao progovoriti Bagzi. Mozda je i zato rekao kako se boji Cece… ÂÂÂ

Svetlana Raznatovic ima novog decka, pisu srbijanski mediji. Iako je njegovo ime strogo cuvana tajna, ipak se zna kako je rijec o srbijanskom nogometasu na (privremenom) radu u inostranstvu.

To je vjerojatno razlog sto Ceca sve vise izbjegava Srbiju, a ne strah od Bagzijeva svjedocenja kako se moglo ranije cuti, jer Bagzi se ipak vise boji nje.

No, nije to jedini razlog sto Ceca (opet) puni stranice medija. Navodno je bh casopis Bum otkrio kako je upravo pevaljka umijesana u otmicu Breninog sina.

Pozivajuci se na “suskanja po beogradskim kaficima”, Bum pise kako je upravo Cecina ekipa pustila pricu da, kako bi se sakrila njezina umijesanost, iza otmice, koja se dogodila u studenom 2000. godine, stoji izvjesni crnogorski mafijas Mojmir Radulovic, koji je nesto kasnije ubijen u jednom spanjolskom ljetovalistu.

Takodjer, neimenovani izvori Buma tvrde da ce o ovoj otmici uskoro progovoriti i zasticeni svjedok Dejan Milenkovic Bagzi na svjedocenju u Specijalnom sudu.

14.3.2007.
Pincom.info

Nastavi čitati
Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal