Poveži se putem

Sport

Sutra u Žepču “Dan školskog sporta”

Objavljeno

-

Udruga pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture Žepče pod pokroviteljstvom Općine Žepče i općinskog načelnika, te KŠC-u „Don Bosco“ Žepče, u četvrtak, 12. aprila po jedanaesti put organizuje sportsku manifestaciju pod nazivom „Dan školskog sporta Žepče 2018.“

Prema riječima organizatora, prije samog početka natjecanja koja su planirana za 9,00 sati bit će upriličeno svečano otvorenje na sportskim terenima KŠC-a .

U ovoj sportskoj aktivnosti sudjelovat će oko 450 učenika iz tri srednje i 4 osnovne škole s područja naše općine, a koje će se natjecati u nogometu, košarci, odbojci rukometu, stolnom tenisu i šahu, u obje konkurencije Ž/M .

Pobjednici općinskih natjecanja u svim disciplinama direktno će sudjelovati na kantonalnom natjecanju koje će biti održano od 23. do 26. aprilau Zenici.

Podsjećamo, prošle godine učenici iz Žepča zabilježili su odlične uspjehe na Kantonalnom i Federalnom natjecanju osvojivši prvo mjesto u nogometu (Ž) srednja škola, i drugo mjesto( M), prvo mjesto u košarci (Ž) srednja škola i treće mjesto u odbojci (Ž) srednja škola.

Advertisement

„Pozivamo sve ljubitelje sportskih aktivnosti da se odazovu i podrže ovu manifestaciju u našem gradu“, poručili su organizatori.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal