Poveži se putem

Žepče

Čitatelji portala Zepce.Ba izabrali najljepše okićenu kuću i bor

Objavljeno

-

U periodu od 15.12.2017. godine do 02.01.2018. godine portal Zepce.Ba  birao je najljepše okićenu kuću sa okućnicom i najlepše okićen bor. Kao i prošle godine u predblagdansko vrijeme na našoj oficijelnoj facebook stranici nagradili smo čitatelje čija je fotografija u obje kategorije osvojila najviše sviđanja (Lajkova).

Izbor je trajao od petka 15.12.2017. godine, do danas 02.01.2018. godine, kada proglašavamo pobjednike u obe kategorije.

Za razliku od prethodnog izbora, ove godine smo ograničili broj fotografija na jednu po kategoriji, tako da smo u svakoj kategoriji birali samo po jednu najljepšu fotografiju.

Pravo učešća u igri imali su svi naši čitatelji sa boravkom u Bosni i Hercegovini.

I za ovaj izbor generalni pokrovitelj je bila Vinarija “Povratak” Žepče vlasnika Vinka Zovke.

Advertisement

Najviše osvojenih lajkova, njih 509, u izboru najljepše okićenog bora, osvojila je fotografija koju nam je poslala Andrijana Šumić, dok je i ove godne u izboru najljepše okićene kuće sa okućnicom pobijedila fotografija Josipa Knezovića Face koja je od naših čitatelja dobila 306 “sviđanja”.

Nagrađeni čitatelji nagrade mogu preuzeti u Wine shop-u “Povratak” u PC Libertas, svakim radnim danom u terminu od 9 do 15 sati.

Zahvaljujemo se svim čitateljima koji su i u ovoj sezoni slali svoje fotografije, a pobjednicima čestitamo.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal