Poveži se putem

Sport

Dan kada je pobijedio rukomet – RK Žepče – RK Krivaja 22:38 (11:19)

Objavljeno

-

U prepunoj sportskoj dvorani KŠC “Don Bosco” u Žepču, u subotu 24.10.2015. godine od 18,00 sati, odigran je derbi kola Prve lige Federacije BiH – Sjever, u kojoj su se sastale ekipe RK Žepče i RK Krivaja iz Zavidovića.

Sinoćnja rukometna predstava za domaće je imala dva lica, jedno prelijepo i pomalo nestvarno, a drugo neugodno i pomalo tužno.

Početak iz snova, Žepčaci vode 6:3 i 8:7, puna dvorana, predivan ambijent, prvi puta radio prenos uživo preko Postaje Žepče i Radio Zavidovića (dobili smo povratne informacije da se prenos slušao ne samo po zapadnoj Europi, već i u dalekoj Americi i Australiji), a onda slijedi drugo lice ovoga derbija i serija gostiju 0:9, da bi poluvrijeme završilo sa -8. U drugom poluvremenu gosti nastavljaju tamo gdje su stali i sigurno privode susret kraju za konačnih i pomalo nestvarnih -16.

Kao olakotnu okolnost za ovaj rezultatski neuspjeh, svakako treba napomenuti da je prosjek kod igrača Žepča 18 godina, što je garancija dobre budućnosti Žepackog rukometa.

I za kraj izdvajamo večerašnju lijepu gestu direktora Žepacke firme Car Trim, gospodina Thorstena Vogta, koji je uručio poklon-lopte za naše najmlađe selekcije, a klubu obećao još veću potporu.

Advertisement

Sudili: Grbić/Taletović-Mujanović
Igrač manje: obe ekipe po 10 minuta
Sedmerci: 3/2 i 1/1
Strijelci za domaće: Barbarić-7, Mrkonjić i Damjanović po 4, Jozinović-3, Jukić, Dundjer, Kresić i Šumić po 1 pogodak… golman Ćoruša-11-odbrana.
Za goste: Fejzić-10, Klis i Avdić po 6, Došić-5, Alić, Bečić i Prskalo po 3 i Raše-2 pogotka… golman Selimbegović-19 uspješnih intervencija.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal