Poveži se putem

Žepče

Elektro-Žepče: Otklonjen kvar na dalekovodu u Goliješnici, trenutno se rade popravci na niskonaponskim mrežama

Objavljeno

-

Obilne snježne padavine koje su tokom jučerašnjeg dana dovele do formiranja snježnog pokrivača diljem BiH, ostavile su za sobom probleme i na području općine Žepče gdje je uslijed rušenja grana na dalekovode i pod pritiskom snijega došlo do prekida u snabdijevanju električnom energijom u pojedinim mjesnim zajednicama naše općine.

Iz Poslovnice Elektro-Žepče kažu da su sve raspoložive ekipe na terenu i otklanjanju kvarove. Jutros je saniran kvar u Ozimici, ali uskoro je opet došlo do izbacivanja napona iz mreže.  Najveći kvar smo  imali u Goliješnici na dalekovodu što smo danas uspjeli sanirati, a stalno primamo dojave i o novim kvarovima na niskonaponskim mrežama. Radimo i na Karauli, Vrbici, Lugu, Ljubnoj, Tatarbudžaku, Ozimici, Vitlacima i drugim mjestima, te se nadamo da ćemo tijekom današnjeg dana uspjeti otkloniti kvarove, kazali su za Radio Žepče iz poslovnice Elektro-Žepče.

Kada je u pitanju poslovnica Elektro-Novi Šeher  za Radio Žepče su kazali da su danas oko 11,00 sati otklonili sve postojeće kvarove i pustili mrežu u napon koja je za sada stabilna.

Radio Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal