Poveži se putem

Life Style

Foto: “Božićna bajka” u Žepču

Objavljeno

-

Tokom božićnih blagdana, ekipa portala Zepce.Ba zaputila se u Novo Naselje (kod Radovlja) u Žepču kako bi posjetila obitelj Knezović. Povod je bio, prema našem sudu, najljepše okićena kuća. Naši čitatelji, koji koriste facebook, već su se uvjerili u kreativnost gosp. Josipa Knezovića, jer smo objavili jednu fotografiju.

U razgovoru sa gosp. Knezovićem saznali smo neke stvari koje su nas interesovale kada je u pitanju ovaj, za naše prostore, još uvijek neobičan način kićenja i uljepšavanja kuće i okućnice u povodu božićno-novogodišnjih blagdana.

Povod, osim samog Božića, bio je i taj da je obitelj Knezović ove godine, nakon petnaest godina i dugotrajne i teške bitke, dobila svoje prvo dijete biološkim putem, te da ove godine žive pravu “Božićnu bajku”.

Na naše pitanje, a i pitanje mnogih građana, koliko je ovo zadovoljstvo koštalo, Josip je kratko odgovorio: “Manje od jednih umjetnih obrva!” laughing

-“Trebalo mi je oko tri dana da sam i bez ičije pomoći okitim kuću. Najvažnija je bila ideja i kreativnost. Najviše sam uložio truda i rada, a sa finansijskog aspekta koštalo me manje od jednih umjetnih obrva.”- rekao nam je sa osmijehom na licu Josip Knezović.

Sve u svemu, jako lijepa priča iz Novog Naselja u Žepču.

Advertisement

Obitelji Knezović, zajedno sa svim njihovim komšijama i sugrađanima, želimo još mnogo “Božićnih bajki”, te da uz Božiju pomoć i narednih godina pišemo samo lijepe priče.

U fotogaleriji pogledajte kako to sve izgleda, mada obitelj Knezović nije željela da se medijski eksponira, pa smo objavili samo slike kuće.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal