Poveži se putem

Žepče

Foto: U povodu Sv.Nikole i nastupajućih blagdana podijeljeni paketići djeci uposlenika GŠ-e “Katarina Kosača Kotromanić”

Objavljeno

-

Sindikat Glazbene škole “Katarina Kosača Kotromanić” danas je organizovao ceremoniju podjele paketića povodom predstojećih blagdana za djecu uposlenika ove škole. Uz osmijeh na licu i neizmjernu radost djeca su Djeda mrazu izvodila recitacije, pjesmice, a neki su pokazali i talenat u sviranju muzičkih instrumenata.

Djeda mraz je pohvalio svu djecu i rekao da slušaju svoje roditelje i dalje budu dobri kao sada, a nakon toga im je podijelio zaslužene darove.

Ravnatelj Glazbene škole profesor Pero Zekić zadovoljan je ceremonijom koju je organizirao Sindikat, te svim prisutnim čestitao predstojeće blagdane.

Sindikat škole već dugi niz godina organizuje podjelu paketića i kako naglašava predsjednik Sindikata ove škole profesor Nedim Talić danas je nešto veći broj djece uposlenika Glazbene škole, što čini posebno zadovoljstvo.

“Cilj ove manifestacije jeste zbližavanje djece, ali i nas starijih i ovo je način kako da podijelimo radost i bar na trenutak zaboravimo na sivilo današnjice i pošasti koje nas okružuju, jer djeca su naša najveća radost, rekao bih, oni su vojska najjača!” – naglasio je profesor Talić.

Sve aktivnosti i obavještenja Glazbene škole “Katarina Kosača Kotromanić” Žepče možete pratiti putem web stranice www.glazbena-zepce.com i Facebook stranice – www.facebook.com/glazbenaskolazepce

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal