Poveži se putem

Žepče

Foto: Svečano otvoren Božićno-novogodišnji sajam “Blagdanska čarolija – Žepče 2016.”

Objavljeno

-

U blagdanskom razdoblju od 19. do 24.12.2016. godine u Žepču je organizovan Božićno-novogodišnji sajam, koji će svi zainteresovani moći posjetiti u radnom vremenu od 11,00 do 17,00 sati, osim posljednjeg dana, u subotu, kada će biti otvoren od 8,00 do 13,00 sati.

Pod zajedničkim nazivom “Blagdanska čarolija“, sajam je postavljen na parkingu od Doma kulture Žepče do zgrade Općine (preko puta zgrade Suda).

Na blagdanski dekoriranim štandovima, Žepčaci mogu kupiti brojne biljne preparate, dekoracije, pčelinje produkte i još mnogo toga, a usput se okrijepiti i besplatnim čajem, ili nepce počastiti kuhanim vinom i čajem s rumom.

I ove godine članovi MK „United“ Žepče, daju svoj doprinos „Blagdanskoj čaroliji“, te sugrađanima nude grah s kobasicama i kuhanu rakiju kao i paketiće za najmlađe, a upriličili su i defile motora ulicama Žepča. Također, članovi MK Uniteda su danas posjetili Dnevni centar za djecu i odrasle osobe s posbenim potrebama u Žepču gdje su štićenike obradovali veselim poklonima

Na današnjoj svečanosti otvorenja “Blagdaneske čarolije – Žepče 2016.” prisustvovali su brojni predstavnici kulturno-političkog i javnog života u Žepču, a načelnik Mato Zovko proglasio je sajam otvorenim.

Advertisement

U nastavku pogledajte fotogaleriju sa svečanosti otvorenja Sajma.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal