Poveži se putem

Sport

Foto: U Žepču održan 1. Otvoreni karate kup Victory Open

Objavljeno

-

Proteklog vikenda u Žepču u organizaciji KK Viktoria Žepče održan 1. Otvoreni karate kup Victory Open koji je okupio tkmičare iz Makedonije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Pozivu organizatora odazvalo se ukupno 47 klubova i 569 takmičara svih uzrasta koji su se takmičili u disciplinama kate i borbe, pojedinačno i ekipno.

-“Organizacijom 1. Otvorenog karate kupa Victory Open u Žepču željeli smo na najljepši način, zajedno s svojim prijateljima iz drugih klubova, proslaviti 24 godinu rada i postojanja. Ovaj sportski događaj nam šalje najbolju sliku kakvo uvažavanje i procjenu, odnosno rejting, su postigli naši Viktorijanci tokom svih proteklih godina.”  istaknuo je trener KK Viktoria Žepče Franc Jakić.

Karate kup u Žepču, prigodnim riječima potpore i zahvale organizatorima, otvorio je načelnik Općine Žepče Mato Zovko koji je ujedno i pokrovitelj ovog sportskog događaja.

Uz odlčne rezultate domaćeg KK “Viktoria”, najuspješnija ekipa bila je KK Unia Tešanj, dok je drugo mjesto pripalo je KK Leopard iz Zavidovića, te treće mjesto po broju medalja i osvojenih bodova pripalo je ekipi KK Champion iz Sarajeva.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal