Poveži se putem

Region

Granična policija BiH: Pojačan promet na graničnim prijelazima

Objavljeno

-

Na graničnim prijelazima Bosne i Hercegovine oko 13 sati evidentirana je pojačana frekvencija prometa  – kazali su Feni iz Granične policije BiH. Kako su naveli, na izlazu iz BiH na međunarodnim graničnim prijelazima Gradiška, Kostajnica i Velika Kladuša zadržavanja su oko 30 minuta, Novi Grad 60 minuta i Gradina 20 minuta.

Završetak uskrsnih blagdana stvorio je gužve i na cestama kroz Sloveniju koja i dalje provodi sustavne kontrole putnika na schengenskoj granici pa se na ulazak u zemlju na graničnom prijelazu Bregana-Obrežje i Macelj-Gruškovje čeka oko dva sata, a na prijelazima u Istri oko pola sata, javljaju u ponedjeljak popodne slovenski prometni servisi.

Zastoj je i na dvama graničnim prijelazima iz Slovenije u Austriju, zbog čega se po informaciji tvrtke DARS koja upravlja slovenskim autocestama pred tunelom Karavanke na slovenskoj strani stvorila kolona vozila duga jedan kilometar, a pred prijelazom Šentilj-Spielfeld pola kilometra.

Gušći promet i duže čekanje očekuju se i u kasnim popodnevnim satima te navečer i noću, a vozačima slovenska policija savjetuje da se pred odlazak na put informiraju o stanju na prijelazima i da na put krenu pravovremeno.

(FENA)

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal