Poveži se putem

Region

U Hrvatskoj nestao Žepčak Ivica Blek – Porodica moli za pomoć

Objavljeno

-

HGSS Orebić već drugi dan traga za 46-godišnjim Ivicom Blekom iz Lovišta, rodom iz Žepča. Zadnji put je viđen kraj obiteljske kuće u ponedjeljak navečer.

“Nakon cjelodnevne potrage za nestalim Ivicom Blekom (46 g) iz Lovišta sinoć je ista privremeno zbog mraka stopirana, a nastavljena je danas. U akciji je, osim 12 članova HGSS Stanice Orebić, sudjelovala temeljna i krim policija, vatrogasci DVD Lovište, Orebić i Viganj te mještani. U dosadašnjem pretraživanju terena nisu nađeni nikakvi tragovi koji bi rasvijetlili nestanak mještanina Lovišta pa je akcija nastavljena s još većim angažiranjem ljudi i tehnike”, priopćeno je iz HGSS Orebić.

Pročelnik Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) Stanice Orebić, Darko Prižmić, rekao je kako se potraga odvija u krugu oko mjesta Lovište.

“Jučer smo pretraživali neke kuće i isturene vrhove, a danas od 7,30 sati detaljno pretražujemo krug oko Lovišta te smo jednog člana poslali na vrh Sveti Ilija, budući da je nestali volio planinariti. Malo je čudna situacija, zasad nemamo nikakvih tragova”, rekao je Prižmić.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom da jave na 112, ili +387 63 825 934.

Advertisement

Detaljnije na linku: http://www.nestali.hr

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal