Poveži se putem

Žepče

Od danas topli radijatori u Žepču

Objavljeno

-

Danas, 13.10.2017. godine, JP “Komunalno” Žepče je započelo sa isporukom toplotne energije za svoje korisnike. Sanacija toplovodne mreže i rekonstrukcija gradske kotlovnice je završena na vrijeme. Potpisan je i ugovor sa dobavljačem uglja, tako da nema smetnji za normalan rad kompletnog sistema gradskog grijanja.

Aktivno grijanje na radnu temperaturu će se vršiti u vremenu od 6,00 do 22,00 sata, a u ostalom razdoblju će se raditi na “Toplom režimu”, odnosno sa nižom temperaturom.

-“Pozivamo naše korisnike da odzrače svoje radijatore, da provjere sve ventile i radijatore, te da se odgovorno odnose prema potrošnji toplotne energije. Napominjemo da je naša obaveza održavanje instalacija toplovoda do ulaza u zgradu, a instalacije u samoj zgradi su u nadležnosti vlasnika zgrade” – poručili su iz JP “Komunalno” Žepče..

Iz Komunalnog molime sve korisnike koji nisu izmirili svoje obaveze za ranije sezone grijanja da to učine odmah, kako bi mogli izvršiti svoje obveze prema dobavljaču uglja za prošlu godinu.

Napominju da će svi oni koji ne budu izvršavali na vrijeme svoje obaveze biti utuženi.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal