Poveži se putem

ZDK

Iz kruga firme “Elmont” Žepče ukradene aluminijske table

Objavljeno

-

Dana 18/19.01.2016. godine, u mjestu Golubinja, iz kruga firme „Elmont“ izvršena je krađa određene količine aluminijskih tabli. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

JAVNI RED I MIR

Na području Zeničko-dobojskog kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.
 
KRIMINALITET

Evidentirano je pet krivičnih djela koja su izvršena na području: Policijske uprave I u Zenici (1), Policijske uprave II u Visokom (1), Policijske uprave III u Zavidovićima (2) i Policijske uprave Žepče (1).

Zenica

Dana 19.01.2016. godine, u ulici Muhameda Seida Serdarevića, od strane nepoznatog lica, uz upotrebu noža, izvršen je fizički napad na M.E. iz Zenice, kojom prilikom je M.E. zadobio lake tjelesne povrede.Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Advertisement

Kakanj

Dana 18/19.01.2016. godine, u mjestu Bilješevo, izvršena je teška krađa u kladionicu „BH Play“, iz koje je otuđena određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Kakanj.

Zavidovići

Dana 18/19.01.2016. godine, u ulici Zlatnih ljiljana, izvršena je teška krađa u kladionicu „Premier“, iz koje je otuđena određena količina raznih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Zavidovići.
 
BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Dogodilo se 13 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je jedno lice zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

(MUP ZDK)

Advertisement

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal