Poveži se putem

Žepče

Izvršni direktor za poslove željezničke infrastrukture Mario Kozina u posjeti Općinskom načelniku

Objavljeno

-

Danas, u srijedu 6.9.2023. godine Općinu Žepče je posjetio Mario Kozina, izvršni direktor za poslove željezničke infrastrukture. Sastanak s direktorom je održao općinski načelnik Mato Zovko.

Radni sastanak u uredu Općinskog načelnika je protekao u razgovorima o raznim aspektima razvoja željezničke infrastrukture u Žepču i okolnim područjima. Ovaj susret je označen i kao prilika za razmatranje budućih projekata i potrebnih ulaganja kako bi se unaprijedila kvaliteta i kapacitet željezničkog prometa našeg područja.

Načelnik Zovko istaknuo je važnost ove posjete za Općinu Žepče, kao i okolne zajednice te je izrazio nadu da će suradnja s izvršnim direktorom Kozinom i rukovodstvom željeznica doprinijeti bržem razvoju i prijeko potrebnoj modernizaciji željezničke infrastrukture.

Nakon sastanka, gospodin Kozina je obišao željezničku postaju u Žepču kako bi se upoznao s trenutnim stanjem i potrebama postojećeg objekta i infrastrukture.

Željeznička pruga prolazi kroz Općinu Žepče. Željeznička stanica se nalazi u središtu grada. Unaprjeđenje željezničkog sektora u regiji bi doprinijelo prosperitetu Općine Žepče u smislu povećanja usluga javnog prijevoza i povezivanja s okolnim gradovima.

Načelnik i izvršni direktor su se složili da budući projekti i rad željezničkog sektora trebaju biti usmjereni ka povećanju dostupnosti i učinkovitosti željezničkog transporta radi poticanja i pružanja mogućnosti daljnjeg gospodarskog razvoja Općine Žepče.

Advertisement

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal