Poveži se putem

Žepče

Javni poziv za javnu raspravu – nacrt proračuna Općine Žepče

Objavljeno

-

Građankama i građanima općine Žepče, općinskim vijećnicama i vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine Žepče, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim zainteresiranim osobama, Služba za gospodarstvo i financije Općine Žepče oglašava i upućuje

JAVNI POZIV ZA JAVNU RASPRAVU

1. NACRT PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2016.GODINU
2. NACRT ODLUKE O IZVRŠENJU PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2016.GODINU

Općinsko vijeće Žepče je na 30. Sjednici, održanoj 24.11.2015.godine, utvrdilo Nacrt Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2016.godinu, Nacrt Odluke o izvršenju Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2016.godinu. Donesen je Zaključak da se otvara javna rasprava koja će trajati do 15.12.2015.godine.

Završna javna rasprava će se održati 11.12.2015.godine (petak) u 13 sati, u Sali Općinskog vijeća Žepče (Dom kulture Žepče), rasprava se pomjera zbog sastanka sa OSCE-om. Molimo Vas za razumijevanje.

Nacrti dokumenata će biti objavljeni na web stranici Općine Žepče:

Advertisement

www.opcina-zepce.com

Dokumenti su dostupni na uvid svim zainteresiranim na info centru Općine Žepče i u Službi za gospodarstvo i financije Općine Žepče.
Molimo sve zainteresirane da sve eventualne primjedbe i prijedloge dostave u pismenoj formi u Službu za gospodarstvo i financije.

Po ovlaštenju Općinskog Načelnika
Pomoćnik Općinskog Načelnika

Namik Malićbegović, dipl.oec.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal