Poveži se putem

Sport

Kristalno sunce 2016: Mia Matijević i Stjepan Jozinović najbolji sportisti općine Žepče

Objavljeno

-

364 dana, nakon prošlogodišnjeg izbora najboljih sportaša općine Žepče, sinoć je u kino – dvorani Doma kulture održana 4. manifestacija „Kristalno sunce“ na kojoj su proglašeni najbolji sportski kolektivi i pojedinci za 2016. godinu.

Izborom stručnog žirija, sportskih klubova i internet glasovima, za najbolju mladu sportašicu je proglašena Frančeska Jakić (KK Viktoria), a titula najboljeg mladog sportaša pripala je njezinom kolegi iz kluba Domagoju Jakiću.

Najbolji sportaš s invaliditetom je Srećko Jorgić, a za najboljeg trenera je proglašen  Ivan Šupuković iz KKK „550“.

Karate klub „Viktoria“ je osvojio priznanje za najbolju žensku ekipu, dok je ista nagrada u muškoj konkurenciji pripala momcima iz Rukometnog kluba „Žepče“.

Mia Matijević (KKK 550) je najbolja sportašica općine Žepče u 2016. godini, dok je najbolji sportaš Stjepan Jozinović (RK Žepče).

Na sinoćnjoj manifestaciji su dodijeljena i posebna priznanja i nagrade. Za životno djelo nagrađen je Jure Rašić kao bivši predsjednik Sportskog saveza općine Žepče i pokojni Stipo Jakić za izuzetan doprinos sportu.

Advertisement

Zahvalnice za potporu žepačkom sportu su dodijeljene i ljudima iz javne uprave i političkog života i to: Damiru Jukiću izaslaniku u Domu naroda Parlamenta FBiH, Ivi Tadiću dopredsjedavajućem  Skupštine ZDK i Općinskom načelniku Mati Zovki.

Posebno priznanje za doprinos školskom sportu, ove godine je dodijeljen odbojkašicama Osnovne škole Žepče.

Za zabavni dio manifestacije pobrinuli su se razni izvođači od iluzioniste Hadisa Fermića, Plesnog kluba LDF Žepče, Nikole Križanovića žepačkog beatboxera, do najmlađih članova KK Viktoria.

Generalni pokrovitelj „Kristalnog sunca“ je načelnik Općine Žepče Mato Zovko, a generalni sponzor Vinarija Povratak.

Ostali sponzori su: Ivo Tadić, dopredsjedavajući Skupštine ZDK, ID Comerce, Teknoterm d.o.o., restoran California, caffe Sport, restoran Centar, Hej Meen, Kristal Vitez, Centar za društveni razvoj CEDRA i JP „Komunalno“ Žepče, a tehničku suorganizaciju manifestacije na sebe je preuzeo Dom kulture Žepče.

U voditeljskoj ulozi kao i prethodnih godina, odlični su bili, Cvita Zrno i Bojan Barbarić.

(Radio Žepče / Zepce.Ba)

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal