Poveži se putem

Sport

Međunarodni rukometni turnir Zavidovići-Žepče 2015. “RUKOMET U SRCU”

Objavljeno

-

RK Krivaja i RK Žepče zajednički kao i prošle godine organizuju Međunarodni rukometni turnir Zavidovići-Žepče 2015. “RUKOMET U SRCU”. Tim povodom organizacioni odbor turnira obavještava sve ljubitelje rukometa da će 2. po redu turnir biti održan 24., 25. i 26.04.2015. godine.

Pohvale, koje smo dobili vezano za organizaciju turnira prošle godine nas motivišu da ove godine turnir bude još bolji i kvalitetniji.

Turnir će biti organizovan u dvije uzrasne kategorije dječaci 1998/99 i dječaci 2000/01 godišta.

U narednom periodu ćemo vas opširnije obavijestiti o svim detaljima vezanim za naš turnir, kao i ovogodišnjim učesnicima turnira. Prošle godine turnir je po kvaliteti bio jedan od najboljih u BiH i regionu, te ćemo i ove godine ugostiti najkvalitetnije klubove regije.

Prvi klub, koji je potvrdio dolazak na 2. Međunarodni rukometni turnir „RUKOMET U SRCU“, je RK PARTIZAN iz Beograda.

Advertisement

Jedan od najboljih klubova bivše Jugoslavije i klub u kojem su igrali i radili jedni od najbolji rukometaša i rukometnih trenera na svijetu. Sigurni smo da će naši prijatelji iz RK PARTIZAN, posebno selekcija 1998/99 godišta, na ovom turniru pokazati zašto su trenutno prvaci Srbije u ovoj kategoriji.

Drugi klub, koji je potvrdio dolazak na 2. Međunarodni rukometni turnir „RUKOMET U SRCU“, je RK METKOVIĆ.

Osvajači su EHF KUPA i dugo godina jedan od najboljih klubova u Hrvatskoj. Ugostiti klub u kome su igrali vrhunski svjetski igrači, kao što su: Ivano Balić, Petar Metličić, Ivan Čupić,Patrik Čavar,Slavko Goluža,Renato Sulić, Blaženko Lacković, Marko Kopljar…,predstavljat će nam veliko zadovoljstvo. Naši prijatelji iz RK METKOVIĆ su i prošle godine učestvovali na turniru što nam govori da su zadovoljni organizacijom turnira.

(Zdici.info/Zepce.Ba)

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal